Odkryj nasze przepisy

Le Cordon Bleu

Firma AEG pomaga czerpać radość z życia, definiując na nowo doskonały smak jedzenia, dbałość o odzież oraz dobre samopoczucie na co dzień. Dlatego wraz z Le Cordon Bleu – wiodącą światową siecią akademii sztuki kulinarnej i hotelarstwa – wskazuje drogę do wspaniałego smaku i lepszych nawyków żywieniowych zarówno profesjonalnym szefom kuchni, jak i miłośnikom jedzenia. Prezentując doskonałe przepisy i techniki kulinarne, a także propagując wiedzę, w jaki sposób wydobyć to, co najlepsze z każdego składnika, przy użyciu nowoczesnych urządzeń kuchennych, wspólnie dążymy do zapewnienia jak najlepszych doznań smakowych.

Współpraca AEG i Le Cordon Bleu, łącząca kulinarną kreatywność i wiedzę profesjonalnych szefów kuchni z najnowocześniejszą technologią, jest zachętą do czerpania większej przyjemności z gotowania i bardziej ekologicznych nawyków żywieniowych. Dołącz do nas!

  • Bułeczki na parze
  • Pizza
  • Pesto
  • Bułeczki na parze

    Idealne bułeczki na parze z chrupiącą złocistą skórką

  • Sajgonki na parze

    Zdrowe sajgonki, idealne na przyjęcie. 

  • Przegrzebki z koprem włoskim

    Imponujący, pełen aromatu i smaku, szybki obiad.

  • Małże

    Francuska klasyka, doskonałe i szybkie do przygotowania danie.

  • Zupa cebulowa

    Nowe podejście do klasyki - zupa pełna ciepła i głębi. 

  • Gazpacho z krewetkami tygrysimi

    Chłodna, hiszpańska zupa to doskonałe danie.

  • Pizza
  • Pesto
  • Sałatka Cezar z suszoną wołowiną

    Ludwig Maurer

  • Sałatka Cezar z resztek

    Culinary Misfits

  • Sałatka Ceasar w stylu pacyficznym

    Catalina Velez

  • Sałatka pełna smaku

    by Mark Schatzker

  • Mus limonkowy z sosem malinowym

    Idealnie zbalansowany deser, który nie tylko doskonale smakuje, ale także pięknie wygląda.

  • Gruszki w czerwonym winie

    Przyprawy dodają ciepła i pogłębiają smak deseru.

  • Foudant czekoladowy

    Drobno zmielona zielona herbata to sekret niezwykłego deseru.