Blok solny AEG zapewnia platformę do przyprawiania i podawania potraw w naturalny i zdrowy sposób. Wykonany z różowej soli z Himalajów, może być ogrzewany w piekarniku lub na płycie grzejnej albo schładzany w lodówce lub zamrażarce. Smażone filety z miecznika.
Czysty smak naturalnego pochodzenia
Blok solny AEG jest wykonany z różowej soli kamiennej pozyskiwanej w naturalny sposób w Himalajach. Dzięki temu przyrządzane na nim ciepłe potrawy zostają wzbogacone w zdrowe minerały i sól bez potrzeby użycia nadmiernej ilości masła lub oleju.
Uniwersalna platforma do podawania potraw
Wielowarstwowe stalowe obramowanie, które można dodatkowo założyć na blok solny AEG, zaprojektowano z myślą o doskonałym rozprowadzaniu ciepła. Umożliwia ono przyrządzanie potraw na płycie grzejnej lub w piekarniku. Bez obramowania blok można umieszczać również na grillu.
Sposób na wspólne gotowanie
Blok solny umożliwia przyrządzanie potraw bezpośrednio na stole, dzięki czemu gotowanie staje się rodzajem spektaklu. Naturalny materiał utrzymuje wysoką temperaturę długo po wyjęciu z piekarnika.
Utrzymuje wysoką lub niską temperaturę
Podawaj potrawy na nim bezpośrednio po podgrzaniu lub schłodzeniu. Będzie on długo utrzymywał temperaturę, zapewniając optymalny smak każdego dania.
Czy masz już to urządzenie?
Zarejestruj swoje urządzenia w MyAEG i znajdź wszystko, czego potrzebujesz w jednym miejscu.