Sekretem perfekcji jest sous vide!

Ostatnia aktualizacja 12.04.2022 13:35

Czym jest sous vide? Sous vide (wymawiane sue-veed), co oznacza „pod próżnią”, to francuska technika gotowania, która polega na prostym procesie kąpieli wodnej składników zamkniętych w torebkach próżniowych.

Piekarnik AEG z funkcją SousVide umożliwia precyzyjne gotowanie na parze potraw zamkniętych próżniowo. Dzięki temu możesz łatwo wykorzystać technikę sous vide do gotowania potraw w precyzyjnie określonej temperaturze za każdym razem - bez konieczności umieszczania składników w kąpieli wodnej.

Możesz to zrobić w łatwy sposób!

A gdybyśmy powiedzieli Ci, że używając funkcji gotowania metodą sous vide w piekarniku AEG SteamPro, możesz z łatwością gotować tak, jak robią to profesjonaliści?

Wykonując poniższe czynności, piekarnik AEG SteamPro pomoże Ci w łatwy sposób uzyskać doskonałe rezultaty przy użyciu techniki gotowania sous vide.

Krok 1

Zapakuj składniki w torebkę próżniową.

Krok 2

Umieść żywność w piekarniku AEG SteamPro.

Krok 3

Wybierz ikonę sous vide „SV”.

Krok 4

Wybierz żądaną temperaturę.

Krok 5

Wybierz „Start”.

Krok 6

Smacznego!

Gotowanie metodą sous vide nie tylko gwarantuje niesamowity smak posiłków bez utraty smaku i wilgoci, ale także pomaga zachować wszystkie składniki odżywcze. Piekarnik AEG SteamPro pomoże Ci w łatwy sposób gotować metodą sous vide, dzięki czemu uzyskasz oczekiwane rezultaty za każdym razem, gdy przygotujesz smaczne danie.

Znajdź instrukcję obsługi
Znajdź instrukcję obsługi

Znajdź rozwiązanie swojego problemu lub pobierz instrukcję obsługi urządzenia.