Electrolux szanuje Państwa prywatność. W tym celu pragniemy poinformować Użytkowników naszej strony Internetowej o obowiązującej w Electrolux polityce w zakresie ochrony Państwa danych osobowych, w tym wykorzystywania plików „Cookies”.

Więcej informacji znajdziesz w naszym Poradniku plików cookies.
ProCombi

Maszyna parowa  

Unikalne połączenie pary
i gorącego powietrza dla zawsze doskonałych efektów pieczenia.

Zobacz produkty
  • Piekarnik /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=%2fGlobal%2fSeries%2fProCombi%2fAAOV040F060016.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
     
    ProCombi
  • Kuchenka /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=%2fGlobal%2fSeries%2fProCombi%2fAAOV050P000089.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
     
    ProCombi
  • Kuchenka /Additions/ImageResize/Image.aspx?src=%2fGlobal%2fSeries%2fProCombi%2fPSAAOV100F000018.jpg&width=700&height=700&interpolation=HighQualityBicubic
     
    ProCombi

ProCombi — tajemnica niezapomnianych potraw

Gotowanie angażuje wiele zmysłów. Smak, konsystencja i zapach — dzięki nim wiesz, kiedy potrawa jest w sam raz. Ale nie zawsze łatwo jest osiągnąć doskonałość. Wymaga to czegoś szczególnego. A tym szczególnym elementem jest piekarnik parowy ProCombi z linii Neue Kollektion. Stworzony dla tych, którzy wymagają doskonałości.

Jak dużo pary?

Piekarnik parowy ProCombi umożliwia precyzyjne pieczenie. Gotowanie parowe z nawiewem (100% wilgotności) odbywa się w temperaturze około 100°C, pozwalając zachować składniki odżywcze i perfekcyjnie przyrządzać dania z ryb i warzyw. Pieczenie parowe 50/50 (50% wilgotności) umożliwia zachowanie delikatnej konsystencji i wilgotności potraw o wysokiej zawartości wody. Doskonale nadaje się do pieczenia tart, pasztetów i puddingów. Zaleca się je także do odgrzewania potraw, ponieważ para chroni je przed wyschnięciem. Pieczenie parowe 25/75 (25% wilgotności) umożliwia zachowanie aksamitnej delikatności i wilgoci we wnętrzu potraw, podczas gdy gorące powietrze nadaje im z zewnątrz apetycznie chrupiącą skórkę i złoty kolor. Doskonale nadaje się do pieczenia chleba, drobiu, zapiekanek, lasagne oraz innych dań z makaronem.

 

 

Cztery drogi do doskonałości

Piekarnik parowy ProCombi nie tylko gotuje na parze. Unikalne połączenie pary i gorącego powietrza zapewnia uzyskanie doskonałych efektów bez względu na rodzaj przyrządzanej potrawy. Zachowaj naturalny smak, kolory i składniki odżywcze potraw używając pary lub uzyskaj intensywny smak i delikatną konsystencję dzięki funkcji pieczenia w niskiej temperaturze. Osiągnij nową jakość pieczonych i grillowanych potraw dzięki unikalnemu systemowi przepływu powietrza ThermiC° lub użyj funkcji grillowania, aby uzyskać konsystencję, smak i kolor zbliżone do wędzonych potraw.

 

 

Czyszczenie parowe

Program czyszczenia parowego ułatwia pozbycie się najtrudniejszych do usunięcia resztek żywności z wnętrza, podczas gdy gładka emaliowana powłoka umożliwia doskonałe wyczyszczenie bez użycia specjalnych środków.

Więcej serii i kolekcji
Ostatnio oglądane produkty ()
 

Prześlij znajomemu

Wyślij do kolejnych znajomych

Podgląd wiadomości e-mail Witaj, wydaje mi się, że może Cię to zainteresować

Zamknij
 

Określ, gdzie chcesz to udostępnić

Zamknij
 
 
Zamknij
 

Określ, gdzie chcesz to udostępnić

Zamknij